IMG 0158

Aparcament situat al carrer Neptú, número 6, de Barcelona, al costat de la Via Augusta i de Gran de Gràcia, entre Avinguda Diagonal i Travessera de Gràcia.

Inaugurat al novembre del 2012, es tracta d'una concessió administrativa a 50 anys per part de l'Ajuntament de Barcelona a l'empresa “Obres i Contractes Penta, S. A.” que finalitza al setembre de l'any 2062.

L'aparcament té una superfície total de 5.748 m2 distribuïts en 4 plantes subterrànies amb un total de 217 places de cotxe, 21 places de moto i 12 de bicicletes. Les plantes inferiors (-4 i -5) es troben independitzades de la resta, i es destinen a la venda, i les dos superiors (-2 i-3) el seu ús és de pupil·latge i rotatiu.

  

Veure mapa

Accessos

L'accés i sortida amb vehicles es realitza per una rampa de doble sentit, situada al carrer Neptú, número 6, i el trànsit per als vianants es a través d'una escala o ascensor des del mateix carrer Neptú.

Seguretat

La instal·lació disposa de vigilància les 24 hores durant els 365 dies de l'any, a través de càmeres situades en diversos punts, per tal de cobrir la totalitat de les plantes, accessos, i places d'aparcament. També disposem d'instal·lació de detecció i extinció d'incendis, escala d'emergència, detecció de CO, i ventilació forçada.

Serveis

Disposem de places amb recarrega per a vehicles elèctrics, places per a vehicles amb ocupants de mobilitat reduïda, lavabos adaptats, situats a la planta -2.
Ascensor a l’escala principal i cobertura 4G.